singles én koppels

Gratis Masterclass

Meer pret in bed met Tantra

Leer alles over de eeuwenoude wijsheid van Tantra en hoe je met een aantal simpele tips en trucs plezier (terug) tovert tussen de lakens. Inclusief een gratis mini Love Ritual, voor minimaal een uur pret in bed, waarmee je meteen het plezier van Tantra kan ervaren!
Meld je aan

Meld je hier aan en kijk wanneer je wilt

*Je wordt automatisch lid van onze community en ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Wees Welkom 🤍

 

Doe mee aan deze 60 minuten durende masterclass van Seksuologe en Tantrika Mariëtte Sinninghe Damsté en ontdek eeuwenoude Tantrische geheimen waarmee je de seksuele energie leert verbinden met je hart. Leer vrijen op een manier die energie geeft ipv energie kost. Word opener, gevoeliger en levendiger!

Samen met een partner? Ervaar meer liefde, verbinding en verdieping in jullie vrijpartijen.

Single? Word magnetischer waardoor je de juiste partner aantrekt om met het hart verbonden te leren vrijen.

Dit is wat je zult ontdekken

In deze gratis Masterclass ga ik je vertellen wat Tantra is en een aantal eeuwenoude Tantrische geheimen met je delen. Hierdoor krijg je een nieuw perspectief op seks en meteen ook een aantal praktische tips om plezier (terug) te toveren tussen de lakens. Tools waar je diezelfde avond nog mee aan de slag kan en je je seksleven ten positieve mee op z’n kop zet!

De geheimen die ik met je ga delen heb ik zelf ontdekt en in een later stadium vond ik deze ook terug in de geschriften uit de Tantra en Tao. Ik heb deze tools gebruikt om mijzelf te helen van alle ongevoeligheid en spanning die mechanische, orgasme gedreven seks in mijn lichaam had gebracht. Op dit pad ben ik steeds gevoeliger en magnetischer geworden waardoor ik die partners aantrok die ik nodig had om een volgende stap te maken in mijn groei. Van geen zin hebben in seks en af en toe seks hebben bewoog ik naar een continue flow van liefde maken. Niet alleen ik werd een meer liefdevolle, heldere en vrije vrouw, ik zag dat mijn (hoofdzakelijke mannelijke) partners ook geduldiger, authentieker, eerlijker en gevoeliger werden.

Hier zijn drie dingen die je uit deze Masterclass zult halen:

Je hoeft echt geen spirituele bobo, meditatie of yoga beoefenaar te zijn om Tantra toe te laten in je leven!

Het ENIGE wat je nodig hebt is een portie nieuwsgierigheid en lef om op een nieuwe manier te gaan kijken naar je seksleven.

ERVARINGEN

Als dit je aanspreekt, reserveer dan nu je plek voor deze gratis Masterclass van 60 minuten!

Je Facilitator

Mariëtte Sinninghe Damsté is lichaamsgerichte seksuoloog en begeleidt vanaf 2005 individuen en koppels op hun pad naar  heling en transformatie.

Van haar zesde tot haar éénentwintigste had Mariëtte eenheidservaringen via de seksualiteit. Toen een tantra lerares vertelde dat ze dood kon gaan tijdens zo’n ervaring, stopte het. Vanaf dat moment is haar leven een zoektocht naar het ervaren van verlichting via de seksualiteit; eerst onbewust door seksuele lust uit te leven en vanaf het moment dat ze als seksuoloog cliënten kreeg met seksueel trauma, bewust.

Mariëtte gelooft dat iedereen in seks op zoek is naar het ervaren van eenheid met het ‘allesomvattende’, een gevoel dat we kennen van voor de geboorte. Haar missie is om jong en oud te leren dat als je seks met liefde verbindt, je liefde maakt en je toegang krijgt tot de werkelijke potentie van seksualiteit.

Zij is co- founder van de Love Bubbles (luxueuze verblijven waar liefdeskoppels 21 uur samen de liefde vieren en verdiepen met liefdesrituelen) en de ‘School of Love’ van waaruit ze Tantric Love Retreats geven.
Haar overdrachtstijl is praktisch, down to earth, met humor en invoelend.

Hoe we omgaan met je gegevens

We vragen je hier om vrijblijvend je gegevens in te vullen, omdat we graag meer inspiratie met je willen delen op het vlak van Tantra en Seksualiteit. Natuurlijk gaan we heel zorgvuldig om met je gegevens en verstrekken we geen niks aan derden. Wil je liever geen mailtjes ontvangen? Je kunt je altijd makkelijk afmelden.

Scroll naar boven