Mini Ritual

Mini Love Ritual:
"Meer Pret In Bed Met Tantra"

Voor jou: een gratis proefles

Gratis mini Love Ritual voor ca. 60 minuten pret in bed, waarmee je meteen het plezier van Tantra kan ervaren!

Meld je aan

Bekijk de proefles: "Meer Pret In Bed Met Tantra"

MELD JE AAN OM DIRECT TOEGANG TE KRIJGEN

Hier zijn drie dingen die je uit dit Mini Love Ritual zult halen:

Dit Mini Love Ritual is een voorproefje op de online training ‘Leer verbonden vrijen met Tantra’ waarin je alles leert over de eeuwenoude wijsheid van Tantra en hoe je in zeven stappen plezier, verbinding en gevoeligheid (terug) tovert tussen de lakens.

MELD JE AAN OM DIRECT TOEGANG TE KRIJGEN​

Hoe we omgaan met je gegevens

We vragen je hier om vrijblijvend je gegevens in te vullen, omdat we graag meer inspiratie met je willen delen op het vlak van Tantra en Seksualiteit. Natuurlijk gaan we heel zorgvuldig om met je gegevens en verstrekken we geen niks aan derden. Wil je liever geen mailtjes ontvangen? Je kunt je altijd makkelijk afmelden.

Je Facilitator

Mariëtte Sinninghe Damsté is lichaamsgerichte seksuoloog en begeleidt vanaf 2005 individuen en koppels op hun pad naar  heling en transformatie.

Van haar zesde tot haar éénentwintigste had Mariëtte eenheidservaringen via de seksualiteit. Toen een tantra lerares vertelde dat ze dood kon gaan tijdens zo’n ervaring, stopte het. Vanaf dat moment is haar leven een zoektocht naar het ervaren van verlichting via de seksualiteit; eerst onbewust door seksuele lust uit te leven en vanaf het moment dat ze als seksuoloog cliënten kreeg met seksueel trauma, bewust.

Mariëtte gelooft dat iedereen in seks op zoek is naar het ervaren van eenheid met het ‘allesomvattende’, een gevoel dat we kennen van voor de geboorte. Haar missie is om jong en oud te leren dat als je seks met liefde verbindt, je liefde maakt en je toegang krijgt tot de werkelijke potentie van seksualiteit.

Zij is co- founder van de Love Bubbles (luxueuze verblijven waar liefdeskoppels 21 uur samen de liefde vieren en verdiepen met liefdesrituelen) en de ‘School of Love’ van waaruit ze Tantric Love Retreats geven.
Haar overdrachtstijl is praktisch, down to earth, met humor en invoelend.

Scroll naar boven