Op weg naar een vervuld seksleven

Masterclasses

Exclusieve masterclasses gehost door seksuoloog Mariëtte Sinninghe Damsté

Doe mee aan mijn

Gratis Masterclasses

LIVE MASTERCLASS vrijdag 24 Mei van 20:00-21:00 uur

Leer verbonden vrijen met Tantra

Leer hoe in een paar eenvoudige stappen met je hart verbonden leert vrijen

ON DEMAND MASTERCLASS

Meer pret in bed met Tantra

Leer alles over de eeuwenoude wijsheid van Tantra en hoe je met een aantal simpele tips en trucs plezier (terug) tovert tussen de lakens

Je Facilitator

VERBIND JE HIER MET ME: @SEKSUOLOOGMARIETTE

Mariëtte Sinninghe Damsté is lichaamsgericht seksuoloog en begeleidt vanaf 2005 individuen en koppels op hun pad naar  heling en transformatie.

Van haar zesde tot haar éénentwintigste had Mariëtte eenheidservaringen via de seksualiteit. Toen een tantra lerares vertelde dat ze dood kon gaan tijdens zo’n ervaring, stopte het. Vanaf dat moment is haar leven een zoektocht naar het ervaren van verlichting via de seksualiteit; eerst onbewust door seksuele lust uit te leven en vanaf het moment dat ze als seksuoloog cliënten kreeg met seksueel trauma, bewust.

Mariëtte gelooft dat iedereen in seks op zoek is naar het ervaren van eenheid met het ‘allesomvattende’, een gevoel dat we kennen van voor de geboorte. Haar missie is om jong en oud te leren dat als je seks met liefde verbindt, je liefde maakt en je toegang krijgt tot de werkelijke potentie van seksualiteit.

Zij is co- founder van de Love Bubbles (luxueuze verblijven waar liefdeskoppels 21 uur samen de liefde vieren en verdiepen met liefdesrituelen) en de ‘School of Love’ van waaruit ze Tantric Love Retreats geven.
Haar overdrachtstijl is praktisch, down to earth, met humor en invoelend.

Scroll naar boven