singles én koppels

Gratis Masterclass

Leer verbonden vrijen met Tantra

Leer alles over de eeuwenoude wijsheid van Tantra en hoe je in een paar eenvoudige stappen met je hart verbonden leert vrijen Inclusief een gratis mini Love Ritual waarmee je liefde en verbinding in jullie liefdesspel brengt
Meld je aan

Schrijf je in

*Je wordt automatisch lid van onze tantra community en ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Wees Welkom 🤍

 

Voor liefdeskoppels die…

  • Willen ontdekken hoe Tantra hun liefdesspel kan verrijken
  • Ervaren dat hun liefdesspel saai of een routine is geworden
  • Elkaar net kennen en ‘het anders willen doen’
  • Seks ervaren als een prestatie of een moetje
  • Voelen ‘dat er meer is’ maar niet weten waar te beginnen
  • Niet (meer) genieten van seks en/of pijn ervaren
  • Al een tijd(je) geen seks meer hebben met elkaar en nu weer eerste stapjes willen zetten zonder in de bekende valkuilen te stappen

Ben je single? Deze masterclass zal je inspireren om de juiste partner aan te trekken om met het hart verbonden te leren vrijen.

Dit is wat je zult ontdekken

In deze gratis Masterclass ga ik je vertellen hoe je middels een eeuwenoud, vergeten Tantrisch principe  de seksuele lust kan gebruiken om je hart te openen en het gevoel (weer) mee te laten doen in jullie liefdesspel. Ook ga je begrijpen waarom in een langere relatie de liefde vaak schoorvoetend uit het liefdesspel verdwijnt, waarom de aantrekkingskracht verminderd en soms ook je lustgevoelens helemaal verdwijnen.

 

Door wat ik je vertel krijg je een nieuw perspectief op seks en meteen ook een aantal praktische tips om middels de seksuele begeerte je eigen hart en dat van je partner te openen (en open te houden!). Tools waar je diezelfde avond nog mee aan de slag kan en liefde weer de boventoon laat voeren in jullie vrijpartijen.

De geheimen die ik met je ga delen heb ik zelf ontdekt en in een later stadium vond ik deze ook terug in de geschriften uit de Tantra en Tao. Ik heb deze tools gebruikt om mijzelf te helen van alle ongevoeligheid en spanning die mechanische, orgasme gedreven seks in mijn lichaam had gebracht. Op dit pad ben ik steeds gevoeliger en magnetischer geworden waardoor ik die partners aantrok die ik nodig had om een volgende stap te maken in mijn groei. Van geen zin hebben in seks en af en toe seks hebben bewoog ik naar een continue flow van liefde maken. Niet alleen ik werd een meer liefdevolle, heldere en vrije vrouw, ik zag dat mijn (hoofdzakelijke mannelijke) partners ook geduldiger, authentieker, eerlijker en gevoeliger werden.


Deze masterclass geeft jullie…

Meer

Minder

Hier zijn nog drie dingen die je uit deze Masterclass zult halen:

Je hoeft echt geen spirituele bobo, meditatie of yoga beoefenaar te zijn om Tantra toe te laten in je leven!

Het ENIGE wat je nodig hebt is een portie nieuwsgierigheid en lef om op een nieuwe manier te gaan kijken naar je seksleven.

Ervaringen

Als dit je aanspreekt, reserveer dan nu je plek voor deze gratis Masterclass van 60 minuten!

Je Facilitator

VERBIND JE OP INSTAGRAM MET @SEKSUOLOOGMARIETTE

Mariëtte Sinninghe Damsté is lichaamsgerichte seksuoloog en begeleidt vanaf 2005 individuen en koppels op het pad van transformatie seksualiteit.

Van haar zesde tot haar éénentwintigste had Mariëtte eenheidservaringen via de seksualiteit. Toen een tantra lerares vertelde dat ze dood kon gaan tijdens zo’n ervaring, stopte het. Vanaf dat moment is haar leven een zoektocht naar het ervaren van verlichting via de seksualiteit; eerst onbewust door seksuele lust uit te leven en vanaf het moment dat ze als seksuoloog cliënten kreeg met seksueel trauma, bewust.

Mariëtte gelooft dat iedereen in seks op zoek is naar het ervaren van eenheid met het ‘allesomvattende’, een gevoel dat we kennen van voor de geboorte. Haar missie is om jong en oud te leren dat als je seks met liefde verbindt, je liefde maakt en je toegang krijgt tot de werkelijke potentie van seksualiteit.

Zij is co- founder van de Love Bubbles (luxueuze verblijven waar liefdeskoppels 21 uur samen de liefde vieren en verdiepen met liefdesrituelen) en de ‘School of Love’ van waaruit ze samen met haar partner Tantric Love Retreats geeft. Haar overdracht stijl is praktisch, persoonlijk, down to earth en invoelend.

Hoe we omgaan met je gegevens

We vragen je hier om vrijblijvend je gegevens in te vullen, omdat we graag meer inspiratie met je willen delen op het vlak van Tantra en Seksualiteit. Natuurlijk gaan we heel zorgvuldig om met je gegevens en verstrekken we geen niks aan derden. Wil je liever geen mailtjes ontvangen? Je kunt je altijd makkelijk afmelden.

Scroll naar boven